“Tol0ng b4ntu sy…” Gara2 1su Fauzi Nawawi, Fizz Fairuz Pula Kna Hent4m Dgn Netizan. Ini Puncanya…

Masih meniti di bibir masyarakat mengenai kontr0versi melibatkan pelakon tanah air, Fauzi Nawawi yang menceritakan babak r0gol di dalam sebuah program bual bicara.

Bagaimanapun, pelakon itu mengakui menyes4l akan tindakannya itu selain turut memohon maaf secara terbuka di media sosial.

Isterinya, Lisdawati turut mengakui kekes4lannya terhadap tindakan netizen yang terus mengec4m suaminya itu selain berharap agar isu tersebut tidak terus berpanjangan.

Namun, anak perempuan kepada pasangan itu, Hanna Faresha turut menerima tempias selepas menjadi m4ngsa kec4man netizen menerusi Direct Message (DM) di Instagramnya.

Orang lain yang buat, Fizz Fairuz pula terima tempi4s

Terbaharu, pelakon Datuk Fizz Fairuz turut mendapat kec4man daripada seorang pengguna media sosial selepas mungkin dianggap memilik wajah yang sama dengan Fauzi Nawawi.

Menerusi hantaran yang dikongsikan oleh isterinya, Almy Nadia, individu tersebut dilihat telah tersil4p menghent4m dan mengvtuk suaminya di akaun Instagramnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FizzAlmy (@almynadiaofficial)


Selain itu, individu yang tidak dikenali itu turut mengh4mburkan kata-kata c4cian termasuklah menuntut agar Fizz segera membuat permohonan m4af.

Sayang…tol0ng b4ntu saya.

Difahamkan, individu itu dipercayai telah menyangka Fizz merupakan Fauzi yang terlibat dalam k0ntroversi selain mengharapkan agar pelakon itu menerima bencana akan ‘perbu4tannya’ itu.

Fizz Fairuz, rakan artis turut beri respon

Meninjau pada ruangan komen, Fizz Fairuz juga dilihat memberi respon terhadap perkara yang menimpa dirinya selain berseloroh ingin meny4man individu tersebut.

Okey, kira s4man terus. Hahahaha…. Instagram semua ada, ngam hooo.

Selain itu, pelakon Sharifah Shaiera juga turut memberikan komen dengan menzahirkan rasa h4iran akan perkara tersebut sebelum dib4las oleh Almy.

Selain itu, antara lain yang turut meninggalkan komen ialah Haiza Hanafi, Feeya Iskandar, Orked Farhan, Farah Ahmad dan Enot yang turut tidak berpu4s hati dengan individu tersebut.

Kredit: Instagram Almy Nadia I Utusan Harian

Sumber: OhMedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *