“Terus koy4k tiket…” Caprice T4kut Nak Balik Malaysia?

PETALING JAYA – Penyanyi rap, Caprice mengakui pihak P0lis Diraja Malaysia (PDRM) membuatkan dirinya berasa tid4k sel4mat di Jordan dan t4kut untuk pulang ke tanah air.

Caprice atau nama sebenarnya, Ariz Ramli melalui sesi Live di Instagramnya tadi berkata, dia berasa kusvt sebaik sahaja mendapati media di Malaysia melaporkan PDRM meminta bantuan Interp0l untuk menghubunginya.

“Saya dah beli tiket nak balik Malaysia, tapi bila baca berita kata P0lis minta tolong Interp0l cari Caprice, Caprice terus koy4k tiket.

“Bila p0lis dengan Interp0l cari macam ini, memang tak lah Caprice nak balik Malaysia,” katanya.

Caprice turut mengakui dia berasa t4kut dan berasa kvsut apabila mengetahui dirinya sedang dicari oleh pihak p0lis susulan l4poran p0lis yang dibuat oleh pendakwah bebas, Ebit Lew.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caprice (@capriceofficial)


“Makin lama saya ada rasa t4kut sikit sebab semuanya semakin p3lik.

“Hidup saya kvsut sedikit pagi tadi selepas media di Malaysia melaporkan PDRM hendak minta tolong Interp0l cari saya di sini,” ujarnya.

Terdahulu, PDRM telah memohon b4ntuan Interp0l bagi berhubung dengan akt1vis kem4nusiaan, Caprice dan Ketua Pegawai Eksekutif Cinta Gaza Malaysia, Muhammad Nadir Al-Nuri Kamaruzaman.

Sebelum ini, Ebit Lew membuat lap0ran p0lis berhubung tudvhan yang dilont4rkan beberapa individu terhadap beliau menerusi laman sosial baru-baru ini di Ibu Pejabat P0lis Daerah (IPD) Dang Wangi.

Sumber: K! ONLINE, IG Caprice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *