“Tid4k sens1tif dgn nasib segelintir rakyat” – Netizzen Hent4m Amyra Rosli, Skali Amar Buka Cerita Sebenar.

“Takkan makan pun nak share? Kesian la orang yang tak mampu nak beli” Netizen

Perkongsian yang dimuat naik oleh pelakon Nur Amira Izzati Binti Rosli atau lebih dikenali sebagai Amyra Rosli yang menunjukkan dia sedang makan buah durian menjadi topik ‘p4nas’ dalam kalangan netizen.

Lantaran dari isu itu, suaminya iaitu Amar Baharin turut menyatakan rasa kek3cewaannya menerusi instagram miliknya. Dia juga turut membuat teguran terbuka disamping menyatakan tujuan utama mereka agar tidak disalah erti.

“Niat nak tolong peniaga waktu lockd0wn ni tapi….”- Amar Baharin

“Isteri saya Amyra dapat durian orang bagi, lepas tu dia share kat sosial media. Kami sebagai selebriti gunakan platform sebaik mungkin untuk membantu” kata Amar kepada mStar.

Dia turut berkata bahawa niat Amyra hanya nak membantu peniaga-peniaga kecil, tiada niat nak kecilkan hati orang yang terkesan ketika l0ckdown. Sebagai selebriti itu ja kami boleh bantu.

“Mana yang baik kita sokong, mana yang negatif kita kena sedarkan dengan cara yang baik. Kita ada followers, jadi sedikit sebanyak dapat membantu peniaga yang mungkin baru nak mula atau nak tingkatkan skill untuk survive

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madam Amyra (@aamyrarosli)


Sumber: IG Amar dan Amyra,  mStar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *