“Tengah sarat meng4ndung…” Tahap 0ksigen Semakin Menurun, Keadaan Terkini Siti Sarah Buat Rmai Ris4u.

PETALING JAYA – Penyanyi Siti Sarah Raissuddin yang sarat h4mil tujuh bulan dikejarkan ke Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM), Cheras berikutan tahap 0ksigen yang semakin menurun.

Isteri kepada pelawak Shuib Sepahtu itu  dibawa dengan ambulan sekitar pukul 6.30 petang semalam  (Rabu) bagi mendapatkan rawatan di hospital berkenaan.

Perkara tersebut dimaklumkan pengurusnya. Nana Mohd. Rom daripada syarikat Indigital Music.

“Sarah sekeluarga sepatutnya sudah memot0ng gelang ku4rantin hari ini (semalam) tetapi keadaan kesihatannya kurang memuaskan akibat b4tuk dan penurunan oksigen dalam badan membuatkan Sarah terp4ksa mendapatkan rawatan lanjut,” kata Nana.

SITI SARAH sempat memeluk dan mencium anak-anaknya sebelum dibawa ke HUKM petang semalam. Foto – K! ONLINE.

Sementara itu, suaminya Shuib turut memohon agar semua pihak turut mendoakan kesejahteraan isteri serta anak dalam k4ndungan dijauhkan daripada segala m4salah.

“Assalammualaikum semua. saya mohon doakan isteri saya Siti Sarah Raisuddin. Doakan semoga dia dan anak dalam k4ndungan diberi kesihatan kembali dan dipermudahkan segala urusan. Allah Maha Segala-galanya,”,tulis Shuib menerusi satu perkongsian video menunjukkan Sarah sedang mencium  anak-anak sebelum dibawa ke hospital.

Terdahulu, Sarah dan Shuin sekeluarga disahkan Cov1d-19 sejak 25 Julai lalu. Mereka sekeluarga menjalani ujian saringan selepas pembantu rumah disahkan pos1tif v1rus m4ut tersebut.

Sarah dan Shuib atau nama sebenarnya Shahmira Muhamad, berkahwin pada 2011, memiliki tiga cahaya mata iaitu Uwais Alqarni, 10, Dzahira Talita Zahra, 8, dan Ariq Matin, 6.

Sumber: K! ONLINE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *