“St0p follow individu…” Baru Sehari Diijabkabul, Terjadi Satu 1su Membabitkan Isteri Baru Fizo Omar.

Baru-baru ini, net1zen digemp4rkan dengan status perkahwinan pelakon tanah air, Fizo Omar yang h4ngat diperkatakan ramai orang.

Hantaran itu termasuklah gambarnya yang lengkap memakai baju Melayu bewarna putih disamping anak tunggalnya, Wan Maryam.

Bagaimanapun, persoalan itu akhirnya terjawab apabila Fizo telah berkahwin dengan seorang wanita kelahiran Sarawak, Fazeera Nazri Azrai di sebuah majlis tertutup di Bidaisari Resort, Janda Baik, Pahang.

Perkongsian itu bagaimanapun mendapat pelbagai reaksi daripada net1zen serta rakan artis yang tidak henti-henti mengucapkan tahniah serta mendoakan perkahwinanya itu.

Fizo Omar ber4ng, individu guna nama isterinya buat akaun p4lsu

Selepas pengumuman perkhabaran gembira itu, dilihat pelakon berusia 36 tahun itu sedang giat memuat naik semula ucapan tahniah rakan-rakannya melalui Insta Story.

Namun, melalui sal4h satu perkongsian itu, Fizo Omar juga turut tampil mendedahkan beberapa akaun Instagram p4lsu yang menggunakan wajah isterinya.

Fizo atau nama sebenarnya Wan Hafizol bin Wan Omar telah memuat naik tangkap layar mengenai akaun Instagram p4lsu isterinya itu yang dilakukan oleh individu tid4k bert4nggungjawab.

Selain itu, terdapat juga beberapa akaun Instagram p4lsu yang menyatakan bahawa media sosial itu adalah asli milik isteri Fizo selain memuat naik gambar mengenai perkahwinan mereka.

Bertindak dengan perkara itu, pelakon itu juga meminta agar net1zen tidak mengikuti akaun yang tidak diketahui pemiliknya.

Ini bukan Instagram rasmi isteri saya. Berhenti mengikuti individu yang entah siapa.

Selain itu, Fizo juga turut memberikan am4ran kepada pemilik-pemilik akaun tersebut agar berh3ntikan menggunakan nama orang lain bagi kepentingan peribadi.

Kredit: Instagram Fizo Omar

Sumber: OhMedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *