“Slalu p0nteng skolah, suka buat b1sing..” Zaskia Sungkar Ded4h Tak Suka Laudya Cynthia Bella Masa Sekolah?

Zaskia Sungkar yang berasal dari Indonesia merupakan seorang pelakon, penyanyi, pereka fesyen dan isteri kepada Irwansyah. Manakala, Laudya Cynthia Bella pula merupakan seorang penyanyi dan pelakon Indonesia dan bekas isteri kepada Engku Emran.

Zaskia Sungkar dan Laudya Cynthia Bella merupakan sahabat baik sudah lama lagi. Namun, tahukah anda, sebelum mereka menjadi sabahat baik, Zaskia Sungkar pernah tak suka akan Bella kerana sikap Bella yang kurang menyenangkan di sekolah.

Suka buat b1sing

laudya cynthia bella

Zaskia sudah mengenali Bella sejak dari sekolah lagi. Dulu, Zaskia hanya kenal Bella secara luaran sahaja kerana Zaskia tidak suka akan tingkah laku Bella yang sering kali membuatnya ger4m.

Masa di sekolah, setiap kali lihat Bella saja jadi tak suka sangat, dah la jarang datang sekolah, kalau datang pun, dia suka buat b1sing. – Zaskia Sungkar

Isteri kepada Irwansyah ini meluahkan perasaan bahawa dia tidak suka dengan tingkah laku Bella yang selalu p0nteng sekolah untuk pergi shooting.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zaskia Sungkar (@zaskiasungkar15)


Laudya Cynthia Bella juga mengaku bahawa sikapnya di pangku sekolah dulu memang agak menggeramkan. Namun, siapa sangka, yang dulunya benci sekarang sudah menjadi teman yang sangat baik dan serasi.

Itulah takdir yang kita tak pernah tahu ya, selepas dah kenal, Ma Shaa Allah tabarakallah, orangnya baik sangat. – Zaskia Sungkar

Itulah takdir yang tidak dapat kita el4kkan. Kadang, orang yang kita b3nci sangat itulah yang akan menjadi sangat rapat dengan kita di masa depan. Orang kata, tak kenal maka tak cinta! Jadi janganlah b3nci-b3nci sangat dengan orang okay?

Kredit: Suara.com

Sumber: OhMedia, IG Zaskia Sungkar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *