“Cel4k4 Pnya Manusia..” Siti Elizad Buat Lap0ran Polis Kpd Individu Yg Fitn4hnya, Sekali Sharnaaz Msuk Komen..

Siapa tak kenal artis terkenal Siti Elizad Sharifuddin, dia yang merupakan antara artis senior atau orang lama dalam industri seni tanah air, baru2 ini telah menarik perhatian netiizen apabila telah membuat satu lap0ran p0lis ke atas seorang individu.

Ianya sebagai tindak balas kepada individu itu yang dengan biad4bnya telah menghin4 dan mem4lukan Siti Elizad sekeluarga, apabila telah membuat kenyataan bi4dab mengatakan Siti Elizad seorang yang m4ndul.

Hantaran dilakukan individu tersebut telah membuatkan Siti Elizad tert3kan dan berasa sangat beng4ng kepada individu tersebut.


“Di mulakan dgn salam & Bismillahirrahmannirrahim . Pertamanya , jarang2 aku ni melayan komen2 “ b0doh “ mcm ni . Tapi bila kau menggunakan perkataan M4NDUL , it really hvrts me so bad.”

“Kau Allah ke? Tahu ke aku ni man.dul ke tak? Boleh beranak ke tak?! Menggi.gil dan terketar tangan ni. Jantvng rasa nak terca.but, sedlh teramat sangat.Kau suka ke kalau tengok aku ni berceral brai sebab aku belum ada zurlat?!”

“I’m crying while I text this caption. Kau tahu ke aku ni s0lat ke tak? Pernah bekerjasama dengan aku ke? Bersedekah? Bangun s0lat macam? Mengaji, pakai telekung, atas sejadah, segala amalan perlu diupload ke?!

“Lain orang lain caranya, I dnt need any stvpid attentlon! I’m happy with my life. Dapat anak ke tk, itu kerja Allah.”

Tambah Elizad lagi, dia telah bertahun telah melakukan pelbagai usaha dan cara untuk mendapatkan zuriat.

“Aku ni bertahun berjumpa segala doktor pakar, pergi seluruh pelus.uk berubat, ccuk sana sini, sakt tahu tak? Saklt

“Yang kau, senang-senang p******kan aku dan cakap aku man.dul. Apa aku rasa? Family aku rasa? Orang yang tahu dan nannpak je aku bersvsah payah berulang alik, tahan s4kit nak mendapatkan anak.Kau simply boleh cakap aku man.dul dan p******?

Untuk rekod, Elizad dan suami, Shamsul Baharin Abdul Rahman telah mendirikan rumah tangga selama lima tahun.

Komen Netiizen

Sekadar Perkongsian, usahlah kita menghvkum atau menilai seseorang hanya dari luarannya sahaja. Ada pelbagai cara yang elok untuk menegur seseorang, jadi mengapa harus memilih untuk menghin4 dan menc4ci?

Sumber: Trendingkini, Ig Siti Elizad, Gempak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *