MV Sampai Tua Raih 100k Tontonan, Shuib Tunjuk Reaksi Matin Dan Talita Bila Dgr Lagu Tersebut.

Sebelum ini, Shuib pernah berkongsi satu video kenangan bersama Allah.yar.ham Siti Sarah di akaun Youtube miliknya. Video yang dikongsikan ialah video mereka mendendangkαn sebuah lagu berjudul ‘Sampai Tua’.

Terbaru, Shuib telah melancarkan lagu tersebut di akaun Youtube miliknya, walaupun terpaksa menyanyikan lagu tersebut secara solo.

Jom dengarkan lagu Sampai Tua di Youtube Shuib Channel. Dari sebelum kahwin lagi, @shuibsepahtu dan ar.wah sarah dah dengar lagu Sampai Tua. Menanti lebih 10 tahun untuk lagu ni. Shuib dah janji sama-sama nak nyanyi dengan ar.wah sarah tahun lepas tapi nampaknya tak kesampaian.

Akhirnya yang tinggal hanya kenangan, yang tersemat dalam jiwa sampai bila-bila. Manusia hanya mampu merancang, Allah yang menentukan. Sesungguhnya, perancangan Allah adalah yang terbaik. Sama-sama kita sedekah Al Fatihah kepada Allah.yar.hamah Siti Sarah Raissuddin.

Menerusi Insta Story Shuib, dia ada memaparkan reaksi Matin dan Talita apabila melihat Muzik Video (MV) Lagu Sampai Tua yang dinyanyikan oleh ayah mereka sendiri iaitu Shuib.

Video Tersebut:

Menerusi video tersebut, dapat dilihat Matin dan Talita menyukai MV kerana kedua-duanya kelihatan diam dan ralit ketika mendengar lagu tersebut.

Diharapkan agar Shuib sekeluarga terus kuat dan ceria menghadapi kehidupan seharian.

Terdahulu.

SEJAK Allahy4rham Siti Sarah meningg4l duni4, setiap detik keh1dupan Shuib dan anak-anak pasti menjadi perhatian umum.

Setiap kali melihat foto Shuib menjaga anak-anaknya terutama Ayash Affan, pasti ters3ntuh hati dan seb4k apabila teringatkan si ibu yang tidak sempat menatap wajah anaknya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)


“Tanggungjawab seorang ayah, seorang Shuib,” tulisnya dalam satu entri Instagram yang mengundang seb4k netizen.

Lebih membuatkan netizen tersentuh apabila melihat pelawak itu mendukung Ayash untuk pemeriksaan kesihatan.

Kata netizen, Shuib merupakan ayah yang hebat dan sangat kuat demi empat orang anak-anaknya.

“Shuib, awak memang daddy yang hebat,” kata seorang netizen.

Tidak dinafikan, setiap perkongsian Shuib, pasti akan terdetik rasa hib4. Semoga Shuib dan anak-anak sentiasa dalam lindungan-Nya.

Sumber: BeritaAwani, Youtube, IG Stroy Shuib, Kosmo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *