“Telah dimasukkan ke ICU..” Shuib Mohon Doa Buat Siti Sarah Dan Ank Dlm K4ndungan.

PETALING JAYA – Penyanyi Siti Sarah Raisuddin yang sedang s4rat meng4ndung tujuh bulan dimasukkan ke unit rawatan rapi (ICU) Hospital Unversiti Kebangsaan Malaysia (HUKM), Cheras berikutan tahap 0ksigen yang semakin tidak stabil akib4t j4ngkitan Cov1d-19.

Perkara tersebut diberitahu suaminya, Shuib menerusi satu hantaran status Instagram sebentar tadi.

Menurut Shuib, isterinya dimasukkan ke ICU berikutan tahap 0ks1gennya yang semakin tidak st4bil.

“Pagi tadi isteri saya telah dimasukkan ke ICU disebabkan 0ks1gen yang tidak berapa stabil dan keadaan dia yang tidak berapa baik,” kata Shuib dalam satu hantaran dalam Instagramnya sebentar tadi.

Dalam pada itu, Shuib memohon keberkatan hari Jumaat untuk peminat dan orang ramai mendoakan kes3mbuhan buat isterinya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)


“Saya mohon di hari baik, hari Jumaat doakan Sarah dan anak dalam kandungan. Semoga dipermudahkan urusan dan semoga Allah memberi kekuatan untuk mereka. Semoga Allah merahmati kita semua,” tulis Shuib.

Petang Rabu, Sarah atau nama sebenarnya Siti Sarah Raisuddin, 37, terpaksa dikejarkan ke HUKM berikutan tahap 0ksigen yang semakin menurun.

Terdahulu, Sarah dan Shuib sekeluarga pos1tif Cov1d-19 sejak 25 Julai lalu selepas pembantu rumah mereka disahkan posit1f w4bak m4ut tersebut. Mereka sekeluarga menjalani ujian saringan selepas pembantu rumah disahkan pos1tif v1rus berb4haya tersebut.

Sarah dan Shuib atau nama sebenarnya Shahmira Muhamad, berkahwin pada 2011, memiliki tiga cahaya mata iaitu Uwais Alqarni, 10, Dzahira Talita Zahra, 8, dan Ariq Matin, 6.

Sumber: K! ONLINE, IG Shuib

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *