“Saya tidak lagi akan berker4s…” Iqbal Mula Meng4lah Lps Cik B Ckp Nk B0ngkarkan Rhsia?

Masih berker4s tidak bersetuju dengan rancangan perkahwinan ibunya, Datuk Seri Vida dengan bekas pembantu peribadinya, Ahmad Iqbal, Cik B berkata dia ada sebab tersendiri.

Cik berkata dia boleh sahaja mendedahkan sebab mengapa dia tid4k bersetvju namun ia akan menj4tuhkan beberapa pihak termasuk ibunya sendiri.

“Tapi kalau saya cakap, boleh j4tuhkan semua orang termasuk mama. So better saya diam. Cukup orang tahu saya tetap dengan pendirian saya, itu saja,” tulisnya di IG.

Sebelum ini, Cik B berkata dia t4kut hil4ng kasih sayang jika ibunya berkahwin lagi serta dengan kisah perkahwinan terdahulu ibunya yang pvtus di tengah jalan. Ujarnya, di usia 50 tahun ibunya hanya perlu fikirkan tentang keluarga.

Iqbal redha jika tidak berjodohan dengan Dato Seri Vida?

Menerusi lamn Story dari Instagram Iqbal pula, dia seakan memberi bayangan bahawa sudah mengalah dari mengejar DS Vida menjadi isterinya.

Foto – IG Story Iqbal Zulkefli

Iqbal memohon maaf kerana sejak kebelakangan ini banyak isu yang tular di media sosial melibatkan dirinya dan DS vida. Dia juga membuat keputusan untuk tidak lagi berkeras menjadikan DS Vida sebagai isterinya.

Foto – IG Story Iqbal Zulkefli

Tambahnya lagi, dia redha sekiranya tidak berjodohan dengan DS Vida dan menegaskan akan tetap menyayangi DS Vida seperti biasa.

Terdahulu, Vida dan Iqbal dikhabarkan merancang untuk mendirkan rumah tangga pada Disember ini. Namun, Vida bimbang apabila perkahwinan itu tidak dipersetujui Cik B dan mahu membuat solat hajat untuk melembuatkan hati anaknya itu.

Sumber: Rotikaya, IG Story Iqbal Zulkefli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *