Sarat H4mil Enam Bulan, Elly Mazlein Terp4ksa Jalani R4watan Gara-Gara…

PETALING JAYA – Selebriti versatil, Elly Mazlein memaklumkan dirinya kini menerima raw4tan di sebuah pusat perubatan swasta di ibu negara selepas mengalami s4kit tul4ng bel4kang.

Elly yang kini sarat h4mil enam bulan menerusi satu hantaran Instagram hari ini memberitahu dia mempunyai mas4lah pada bahagian belak4ng badan.

“Untuk kesayangan semua, Kak Lina (panggilan untuk diri sendiri) sihat, cuma Kak Lina ada mas4lah bahagian belakang. Syukur, sekarang sudah boleh gerakkan badan.

“Sekejap lagi doktor akan lakukan pemeriksaan tul4ng bel4kang. Tadi buat pemeriksaan bayi Megat (bayi dalam k4ndungan). Alhamdulilah baby sihat (enam bulan),” tulisnya dalam satu hantaran terbaharu dalam Instagram sebentar tadi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 💋SaraAzlan💋 (@iamellymazlein)


Pada masa sama, pengacara program Lagu Cinta Kita itu turut meminta orang ramai mendoakan kesejahteraan buat rakan selebritinya iaitu penyanyi, Siti Sarah Raisuddin yang masih dit1durkan di Unit Rawatan Rapi (ICU), Pusat Perub4tan Universiti Kebangsaan Malaysia, Cheras.

“Malam ini ada bacaan Yaasin dan doa buat Sarah serta semua yang terkes4n akib4t Cov1d-19 melalui aplikasi Zoom, sama-sama berdoa ya kesayangan.

“Sarah, Jan  (panggilan untuk diri sendiri) doa dari hospital ya, tak dapat nak sertai. Jan sentiasa ingat Tasya (panggilan manja buat Sarah), sayang awak Tasya,” katanya lagi.

Sumber: K! ONLINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *