“Sarah tak t4kut pada saya..” Azwan Ali Mohon Maaf Pernah Ajukan Soalan L4ser Pada Arw4h Siti Sarah.

PETALING JAYA – Pem3rgian Siti Sarah Raissuddin turut memberi impak kepada pengacara sensasi, Azwan Ali atau Diva AA yang mengakui pernah mengajukan soalan ‘l4ser’ kepada penyanyi itu.

Katanya, dia yang kagum apabila Allahy4rham menjawab soalan dengan tenang dalam program hiburan kendaliannya suatu masa dulu tetap berharap ketel4njuran kata-katanya dapat dimaafkan.

“Diharapkan video ini sampai kepada tuan punya badan, tak lain tak bukan kepada Shuib dari Sepahtu yang telah kehil4ngan isteri tersayang, Allahy4rhamah Siti Sarah Raissuddin.

“Salam takziah. Terus ‘move on’ dan jaga anak-anak baik-baik. Diva AA cuma nak recap (mengimbas) sikit kenangan banyak kali bekerja dengan arw4h.

“Minta maaf sebab ada soalan m4ut dalam Amboi, amboi, amboi Astro atau ChitChat pada zaman itu.

“Arw4h sangat selamba menjawabnya, sangat vokal. Dia tak t4kut dengan soalan Diva AA. Diva AA minta diampunkan. Semoga tenanglah roh arw4h di sana,” katanya menerusi hantaran video yang dikongsi dalam TikTok.

Figura popular yang terkenal dengan kelant4ngannya itu turut meluahkan pertanyaan bila berpeluang bertemu suami penyanyi itu, Shuib.

Allahyarham Siti Sarah, 37, mengh3mbuskan n4fas ter4khir di Unit Rawatan Rapi (ICU), Pusat Perub4tan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) akibat jangkitan COVID-19, pukul 5.13 pagi semalam.

Allahy4rham meningg4lkan empat cahaya mata yang masih kecil termasuk bayi lelaki yang dilahirkan secara pembed4han pada Jumaat lalu ketika k4ndungannya itu memasuki bulan kelapan.

Pemergian Siti Sarah genap 65 jam bert4rung ny4wa selepas tahap oks1gennya menurun akibat v1rus j4hat itu ketika sarat h4mil nyata menghib4kan ramai.

Malah Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah dan Raja Permaisuri Agong, Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah turut berkenan menzahirkan ucapan t4kziah.

Berita pemergian penyanyi Kesetiaan itu juga dipaparkan menerusi media dan laman portal di Indonesia, Singapura dan Brunei.

Sumber: K! ONLINE, Youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *