“S3ksi Itu Subjektif, Saya Hanya Nak Jadi Diri Sendiri” -Nora Danish

Baru-baru ini h4ngat diperkatakan mengenai pelakon Nora Danish yang dikec4m oleh net1zen selepas memuat naik foto ‘d4ring’ ketika bercuti di pulau Langkawi.

Susulan itu, Nora bertindak menutup ruangan komen Instagram miliknya. Namun Nora membuka semula ruangan komen sebaik berlepas pulang ke Kuala Lumpur.

Mengulas mengenai penampilannya yang dikatakan ‘d4ring’, Nora menyifatkan perkataan s3ksi cukup subjektif buatnya dan dia hanya mahu menjadi diri sendiri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naOradaishi (@noradanish)

“Perkataan s3ksi sangat subjektif. Ada kala apabila nampak kereta ‘sport’ melintas di depan mata, secara spont4n terlintas dalam fikiran s3ksinya, sambil memuji reka bentuk.

“Apa yang penting, saya hanya ingin menjadi diri sendiri. Tetapi, saya nak ucap terima kasih kepada net1zen yang memberi komen membina. Saya sayang anda semua.

“Insya-Allah, doa baik-baik. Bagi kelompok net1zen yang asyik nak kec4m, h3ntikanlah. Perbuatan bul1 s1ber tidak baik sebenarnya,” katanya.

Terdahulu, ramai mengec4m penampilan Nora ketika bercuti di Langkawi yang dilihat agak s3ksi dan dikatakan tidak sesuai sebagai seorang yang beragama Islam.

Sumber: Rotikaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *