“Rmai yg hanya bca tajuk…” Dato Seri Vida Maafkan Smua Yg Menghent4mnya 1su Promosi Pr0duk Siti Sarah.

NAIK simp4ti pula Diva apabila usahawan k0smetik terkenal, Datuk Seri Vida teruk dihent4m dan dikec4m netizen berhubung isu ambil kes3mpatan memprom0sikan produk yang ada kaitan dengan Allahy4rham Siti Sarah.

Beberapa hari selepas Siti Sarah meningg4l dunia, Vida ada berkongsi momen kenangan bersama penyanyi itu dan mempromosikan sejenis produk makanan ringan pada akhir video tersebut.

Gara-gara itu, netizen terus hent4m tuan punya badan sebab dikatakan tidak sens1tif. Tapi Vida sabar dan memahami em0si netizen yang tidak memahami maksud penyampaian videonya.


Kata Vida, dia sebenarnya tidak ada niat untuk menggunakan isu arw4h Siti Sarah yang sedang menjadi perhatian ramai untuk mempromosikan produk tersebut, sebaliknya sekadar ingin berkongsi perkara yang telah dirancang bersama, namun tidak kesampaian.

“RAMAI S4LAH FAH4M..”

“Ramai yang mengh3ntam saya.. Mungkin ramai yang hanya membaca TAJUK tanpa dengar penjelasan saya. Tapi Alhamdulillah ramai juga yang FAHAM..”

“Tiada niat saya nak gunakan ISU ARW4H HAJAH SITI SARAH RAISUDDIN. saya hanya cerita balik apa yang kami rancang bersama..”

“Saya MAAFKAN semua.. Di awal tahun islam ini.. Saya mer4yu marilah sama sama kita berubah kearah kebaikan. Marilah kita mencontohi AMALAN / KEBAIKAN ARW4H..” -Katanya

Nasib baik Vida jenis pemaaf dan sedia memaafkan insan-insan yang telah menud1ng jari menudvhnya yang bukan-bukan. Sendiri pun minta maaf.

Untuk netizen, janganlah terlalu cepat menj4tuhkan hvkum dan kalau boleh, cubalah berfikiran positif jangan asyik menghent4m sahaja.

Sumber: KOSMO, IG DSV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *