“Ha, meny4lakkk lah lagi..” Ini Respon Azwan Ali Bila Dpt Tahu Che Ta Beri Keterangan Selama 4 jam.

PETALING JAYA – Selepas pelakon dan usahawan, Rozita Che Wan memberi keterangan berhubung l4poran p0lis yang dibuatnya, pengacara sens4si, Azwan Ali tidak menunggu lama untuk memb4las tindakan tersebut.

Azwan atau nama lengkapnya, Mohamed Azwan Ali menerusi Twitter seperti mengajuk Rozita yang mesra disapa sebagai Che Ta dengan satu ciapan ringkas.

“Syabas P0lis Diraja Malaysia (PDRM)! Kekal nombor satu! Gelvpuh (gelvpur) kena so4l si4sat? Ha, meny4lak lagi,” ciapnya sebentar tadi.

https://twitter.com/DivaAATersohor/status/1427581906996977665

Hari ini, Che Ta memberi keterangan hampir empat jam berhubung l4poran p0lis yang dibuat pengacara kontr0versi tersebut terhadapnya di di Ibu Pejabat P0lis Daerah Brickfiel, Kuala Lumpur

Che Ta ketika ditemui Kosmo! Online memberitahu, proses memberi keterangan berjalan dengan lancar dan kini hanya menunggu untuk tindakan selanjutnya.

Semalam, tul4r kenyataan Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA bertindak membuat l4poran p0lis terhadap Che Ta yang did4kwa mengeluarkan kenyataan bervnsur fitn4h terhadapnya.

Menerusi l4poran p0lis yang dibuat, Diva AA menyifatkan kenyataan yang ditujukan kepadanya adalah bervnsur fitn4h hingga meros4kkan imej dan reput4sinya sebagai seorang anak seni.

Dalam satu laporan media sebelum ini menyebut, Diva AA, 55, bercadang untuk mengemukakan s4man berjumlah RM5 juta kepada Che Ta yang did4kwa telah memfitn4hnya.

Sumber: K! ONLINE, Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *