Terb0ngkar ‘Punca Sebenar’ Pel4wak Terkenal Cerob0h Rmh Bekas Teman Wanita.

Seorang wanita membuat l4poran p0lis mend4kwa bekas teman lelakinya yang juga seorang pel4wak popular tanah air menceroboh kediamannya di sebuah kondominium di daerah ini, kelmarin.

Menurut sumber, wanita berusia 28 tahun yang menjalankan perniagaan online itu mend4kwa kej4dian berlaku sekitar pukul 7.30 malam ketika dia berada di rumah seorang diri.

“Pel4wak tersebut did4kwa masuk ke rumah wanita itu yang tidak berkunci selepas pembantu rumahnya keluar lalu menyelongk4r barang-barang rumah seperti mencari sesuatu.

“Tindakan itu menyebabkan wanita terbabit berasa tidak selesa dan ter4ncam lalu mengh4lau pel4wak itu keluar dari rumahnya

Menurut p0lis kedua-dua individu dimaklumkan tidak mahu memanjangkan k3s tersebut dan memilih jalan untuk berdamai. Foto – K! ONLINE

Punca

“Wanita itu mend4kwa pel4wak tersebut bertindak demikian kerana mengesyakinya membawa balik lelaki lain di rumah berkenaan,” ujarnya kepada Kosmo! hari ini.

Kata sumber itu lagi, berikutan itu berlaku pert3ngkaran antara kedua-duanya sehingga mendatangkan bunyi bising dan perbuatan mereka telah dit3gur oleh jiran sebelum pel4wak itu beredar.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Petaling Jaya, Asisten Komisioner Mohamad Fakhrudin Abdul Hamid ketika dihubungi menges4hkan ada menerima l4poran daripada wanita tersebut semalam.

Foto – OhMyMedia

Jelas beliau, kedua-dua individu terbabit dimaklumkan tidak mahu memanjangkan k3s tersebut dan memilih jalan untuk berdamai.

Terdahulu, wanita tersebut memuat naik gambar pel4wak berkenaan di IG Story sambil meluahkan rasa rim4s dengan mend4kwa masih lagi dig4nggu oleh lelaki itu.

Bagaimanapun, gambar berkenaan sudah dip4damkan selepas beberapa minit memuat naik gambar tersebut.

Sumber: K! ONLINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *