“M4af, ti4da g1mik utk…” Ti4da Lagi Pelu4ng Kedua, Nabila Razali ‘Pvtus’ Cinta??

Gambar sekadar hiasan.

Pernah melalui perpis4han yang memer1tkan, penyanyi Nabila Razali meluahkan pengalaman cinta menerusi single Pvtus yang juga merupakan kesinambungan lagu Peluang Kedua.

Penyanyi itu berkata, selepas lapan tahun mengemudi kerjaya seni, buat julung kali dia berkolaborasi bersama komposer Singapura, Erwin Purnama dalam menz4hirkan suara hati.

“Boleh dikatakan lagu Pvtus menjadi kesinambungan Peluang Kedua kerana tiada lagi peluang ketiga, jadi dengan jalan terbaik adalah perpis4han.

“Kron0logi garapan Pvtus tentu saja bersandarkan kisah cinta yang pernah saya lalui malah rasanya dekat dengan pendengar memandangkan hampir semua orang melalui kes4kitan akibat pvtus cinta.

“Segala rasa dan kes4kitan saya kongsikan menerusi karya gabungan saya bersama Erwin Purnama. Sudah pasti Putvs terlalu bersifat peribadi buat saya kerana ditulis sendiri,” katanya.

Pemilik nama sebenar Nur Nabila Mohd. Razali itu akan melancarkan video promo rasmi Putvs pada malam ini sempena ulang tahun kel4hirannya yang ke-29 esok.

Tambahnya, single tersebut menjadi hadiah teristimewa buat peminat yang tetap setia memberi sokongan saat j4tuh dan bangunnya dalam kerjaya seni.

“Saya pilih tarikh pelancaran sempena hari jadi kerana mahu Pvtus menjadi kenangan manis dan terindah pada hari bersejarah ini.

“Lagu ini juga sebagai hadiah kepada peminat yang tak pernah berh3nti menghulurkan sokongan walaupun ketika saya berada di b4wah,” katanya yang mesra disapa Bella.

Putvs mengisahkan percintaan seorang wanita yang ber4khir dengan perpis4han tanpa rel4 dan terp4ksa meneruskan hidup bersama mem0ri l4mpau.

Kehil4ngan insan tercinta membuatkan si wanita itu menjalani kehidupan seadanya sehingga terlup4 untuk menyayangi diri sendiri.

Selepas setahun tanpa buah tangan terbaharu, penyanyi yang juga pelakon itu menganggap penerbitan lagu berkenaan sebagai penyemarak semangat.

“Alhamdulillah, selepas Peluang Kedua yang sudah lebih setahun mem4ncing perhatian ramai kini saya kembali dengan menghadiahkan Pvtus buat peminat.

“Karya kolaborasi pertama saya sepanjang lapan tahun dalam industri seni ini sangat bermakna malah bersyukur dapat berkerjasama dan diberi tunjuk ajar oleh komposer Erwin Purnama,” tambahnya lagi.

Single tersebut juga merupakan lagu kedua terbitan syarikatnya sendiri, Nabila Razali Entertainment dan diedarkan bawah label Universal Music Malaysia.

Lagu Pvtus boleh didengari dalam semua platform digital bermula 19 November ini.

Sebelum ini, lagu Peluang Kedua ciptaan Hael Husaini dan MFMF mencatat kejayaan dengan meraih Anugerah Platinum Berkembar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🐈 (@nabila.razali)

Sumber: K! ONLINE, IG Nabila Razali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *