“Mohon doa semua..” Abang Siti Sarah Kini Dipindahkan Ke ICU Dan Terp4ksa Dit1durkan.

Menerusi satu perkongsian di Instagram, Shuib memaklumkan abang Allahy4rham Siti Sarah iaitu Ahmad Firdous dipindahkan ke Unit Rawatan Rapi (ICU) dan dit1durkan sejak jam 5 pagi tadi.

Shuib memohon orang ramai mendoakan buat abang iparnya itu Firdous yang dimasukkan ke Hospital Serdang selepas pos1tif COV1D-19 pada 2 Ogos lalu.

“Assamualaikum semua… Allah Maha Besar, Allah Maha Kuasa. Baru dapat panggilan bahawa abang ipar saya dimasukkan ke ICU. Saya mohon mendoakan Ahmad Firdous Raissuddin diberi kesembuhan segera… Amin Ya Rabbal Alamin,” tulisnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)


Menurut Shuib, Firdaus dit1durkan bagi membolehkan p4ru-p4runya berehat. Ujarnya, ketika dikejarkan ke hospital paras oks1gennya menurun 85 peratus.

“Doktor hendak rehatkan p4ru-p4runya… Sebelum dit1durkan, paras oks1gen adalah 95 peratus. Ketika dikej4rkan ke hospital, Selasa lalu, paras oks1gennya adalah kira-kira 85 peratus. Ahmad Firdous disahkan pos1tif COV1D-19 pada 2 Ogos lalu,” katanya.

Selain Firdous, isterinya turut disahkan positif selepas empat hari keluarga Siti Sarah dij4ngkiti v1rus berkenaan. Sebelum ini, Firdous dan isteri sudah menjalani ku4rantin kendiri selama lapan hari di rumah.

Sumber: ROTIKAYA, IG Shuib

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *