“Mohon Doa Smua..” Tahap 0ksigen Semakin Menurun, Ini Keadaan Terkini Suami Eina Azman.

Pelakon Datin Eina Azman memohon orang ramai untuk mendoakan kesihatan suaminya, Datuk Kaiser Gurmeet Abdullah yang dij4ngkiti pos1tif Cov1d-19 semalam.

Eina atau nama sebenarnya Ainur Syakina Azman berkata, tahap kesihatan suaminya semakin mer0sot sebentar tadi.

“Assalamualaikum. Mohon doakan kesihatan dan kesejahteraan suami saya kembali seperti sihat sedia kala.

“Doakan suami saya yang kini berada di hospital agar kuat untuk mel4wan v1rus Cov1d-19 sebab oks1gen suami saya menurun hingga perlu pakai alat b4ntuan pern4fasan. Terima kasih suami,” tulisnya.

Terdahulu, Eina, 26, dalam hantaran berbeza sebelum ini berkongsi suasana sed1h yang menyelubunginya sempena ulang tahun perkahwinan ketujuh apabila dia dan suami serta dua pembantu rumah mereka disahkan pos1tif Cov1d-19.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@eina_azman)


Katanya, sebelum ini, mereka menjalani rawatan dan pemeriksaan berkala setiap dua hari sekali di hospital akibat mengal4mi s1mpton dem4m dan b4tuk manakala suaminya pula berhadapan situasi agak t3ruk dengan suhu badan tinggi selain tahap oks1gen tidak menentu.

Terdahulu, Eina selesai menjalani pemb3dahan pada bahagian lehernya di Hospital Gleaneagles, Kuala Lumpur pada 17 Ogos lalu.

Sebelum itu, dia mendedahkan pernah menjalani prosedur bi0psy pada bahagian leher sebanyak empat kali sejak 2016 iaitu pengambilan sampel tisu atau sel untuk didiagnosis sesuatu peny4kit.

Menerusi perkahwinannya dengan Kaiser yang juga ahli perniagaan, rumah tangga mereka dikurniakan sepasang kembar berusia lima tahun, Ariana Aubrey dan Karl Kareef.

Sumber: K! ONLINE,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *