“Meng4hnya, nampak seperti…” Netizan Perasan B4by Bump Neelofa Masa Buat Live Di Instagram?

Setiap kali selebriti terkenal Neelofa membuat siaran langsung dalam Instagram, dia pasti dihujani dengan soalan berkaitan d4kwaan tentang keh4milannya.

Hari ini, siaran langsung pemilik nama lengkap Noor Neelofa Mohd. Noor, 32, itu sekali lagi dib4njiri dengan pertanyaan sama oleh peminat yang sentiasa menanti berita gembira daripadanya.

Dalam siaran langsung bagi mempromosikan produk terbaharu jenama tudungnya, rata-rata netizen berpendapat bentuk fizikal bekas pengacara MeleTOP itu kelihatan seperti wanita h4mil.

AKSI tanpa sengaja Neelofa memegang bahagian p3rut antara yang menarik perhatian ramai.

Malah, ada juga yang membuat andaian Neelofa kelihatan meng4h ketika bercakap yang juga sering dialami oleh mana-mana wanita yang sedang meng4ndung.

Bahkan netizen juga mend4kwa bentuk ‘b4by bump’ Neelofa juga nampak ketara sepanjang dia bersiaran langsung hari ini.

ANTARA komen netizen yang membuat andaian isteri Haris itu sedang hamil.

“Mengahnya, nampak seperti wanita h4mil,” d4kwa seorang penonton.

“Nampak ‘b4by bump’ Neelofa, tahniah,” tulis seorang peminatnya.

Dalam pada itu, ramai peminatnya turut meningg4lkan komen dan ucapan tahniah kepadanya meskipun masih tiada sebarang pengesahan dibuat oleh pelakon filem Azura berkenaan tentang andaian tersebut.

Meskipun siaran langsungnya dibanjiri dengan pertanyaan tentang keh4milan, Neelofa masih mengunci mulut dan meneruskan kerjanya mempr0mosikan produk terbaharu jenama Naelofar.

Pada penghujung video, isteri kepada pendakwah bebas Haris Ismail itu sempat menitipkan ucapan Hari Kemerdekaan kepada seluruh rakyat Malaysia.

“Selamat Hari Kemerdekaan untuk semua rakyat Malaysia di luar sana. Walaupun banyak yang kita lalui selama hampir dua tahun ini, saya sentiasa mendoakan kesejahteraan untuk kita semua.

“Semoga kita semua sentiasa dilindungi dan hidup dalam keberkatan dan keharmonian dan diselamatkan daripada peny4kit dan w4bak berb4haya ini,” ucapnya ringkas.

Khabar ang1n tentang d4kwaan kehamilan Neelofa mula bertebaran sejak awal Julai lalu apabila dia dikatakan sering memeg4ng p3rut dalam beberapa siaran langsung Instagram.

Terdahulu, Neelofa dan Haris mendirikan rumah tangga di sebuah hotel terkemuka di ibu negara pada 27 Mac lalu.

Sumber: K! ONLINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *