“Mcm lima atau enam bulan je..” (Video) Neelofa Dan Suami Hadir Ke Mhkamah, Skali Benda Lain Yg Netizan Perasan.

Khabar angin yang mend4kwa selebriti sensasi, Noor Neelofa Mohd. Noor sedang h4mil semakin bert1up kenc4ng selepas kelihatan kerap memegang ‘baby bump’ ketika hadir di Kompleks M4hkamah Seremban di sini hari ini.

Noor Neelofa yang memakai jubah berwarna kelabu sesekali dilihat memegang p3rutnya dan sering dipimpin tangan oleh suaminya, Muhammad Haris Mohd. Ismail ketika berjalan.

Pasangan selebriti itu hadir di mahkamah pada prosiding sebutan semula k3s pel4nggaran prosedur operasi standard (SOP) sepanjang Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) di sebuah kedai permaidani di Nilai, Mei lalu.

Hasil bidikan gambar Noor Neelofa oleh jurukamera Kosmo!, Mohd. Shahjehan Maamin juga menampakkan perutnya yang seakan sedang h4mil, namun sehingga hari belum ada pengesahan rasmi oleh Noor Neelofa tentang berita gembira tersebut.

NOOR Neelofa Mohd. Noor, kelihatan sesekali memegang p3rutnya ketika berada di pekarangan Kompleks M4hkamah Seremban hari ini._- FOTO MOHD. SHAHJEHAN MAAMIN

Sementara itu, menerusi Instagram Kosmo! rata-rata orang ramai memberikan komen positif selain mendoakan pasangan sama cantik sama sepadan itu.

Komen Netizan

“Comel baby bump. Alhamdulillah,” komen @fatin_azman98.

“P3rut dah nampak… macam lima atau enam bulan je,” ujar @qisiha.

Sumber: K! ONLINE, Youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *