“Lan nampak mcm g4ngster tapi…” Azlees Senario Tiba2 Ded4h Per4ngai Sebenar Lan Pet Pet.

Melihatkan banyak berita tidak s4hih yang dikongsikan oleh net1zen di media sosial, pelawak Azlee Senario berharap mereka diluar sana tidak mudah percaya dan terpengaruh.

Azlee berkata disebabkan berita yang tidak s4hih itu ia boleh dianggap fitn4h yang akhirnya boleh menj4tuhkan seseorang individu.

“Kalau kita tidak kenal pasti benda itu s4hih atau tidak, jangan kita sebarkan benda-benda tak 3lok sebab ia akan menjatuhkan fitn4h.

“Apabila jatuhkan fitn4h, berdos4… Malaysia ada und4ng-und4ng, biarlah und4ng-und4ng yang menentukan,” katanya.

Mengulas mengenai Lan Pet Pet yang terkait dengan d4kwaan menjual barangan terl4rang, Azlee menyifatkan rakannya itu seorang yang baik dan ceria.

“Kalau tak kenal Lan Pet Pet, orang akan ingat macam tu, kita Senario dah 25 tahun… kita kenal hati budi Lan, dia seorang yang baik.

“Tohm4han begitu ia akan menjatuhkan fitn4h, saya kenal Lan Pet Pet tu siapa, dia seorang yang suka bergur4u send4 dan happy go lucky,” katanya.

Terdahulu, Lan men4fikan d4kwaan v1deo tul4r sedang berurusan jual beli ‘b4rang’ terl4arang, sebaliknya ia merupakan produk kesihatan untuk lelaki.

Sumber: Rotikaya, Mstar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *