“Laju nya naik tangga..” Neelofa Jawab D4kwaan H4mil, Skali Netizan Perasan Sesuatu.

Spekul4si mengenai keh4milan selebriti terkenal, Neelofa sehingga ke hari ini masih menjadi tanda tanya. Biarpun pelbagai khabar angin bertiup, Neelofa dan suami, Haris Ismail tidak memberi sebarang kepastian mengenai hal itu.

Terbaru, Neelofa menerusi temu bual bersama Kosmo! berkata, pengakuan mengenai keh4milan adalah sesuatu yang sens1tif untuk sesetengah orang.

Bagi dirinya, jika benar sp3kulasi tersebut, dia pastinya akan berkongsi dengan peminat pada waktu yang sesuai.

Kalau benarlah desas-desus itu betul atau pun tidak, saya akan menanti masa tepat untuk berkongsi dengan orang ramai kerana jika ada berita gembira yang kita mahu dengar, pasti kita mahu doa orang ramai.

Tambah pelakon filem Pilot Cafe itu lagi, biarpun berdepan sedikit tek4nan dengan sp3kulasi yang timbul, dia meminta peminat mendoakan yang terbaik untuk dirinya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by XTRA (@tontonmy)

Neelofa turut meminta peminat membayangkan perasaan seseorang jika sp3kulasi sebenarnya tidak benar, ianya pasti akan memberi kesan mend4lam.

Saya akan kongsikan kepada semua kerana ia bukanlah sesuatu berita bvruk yang perlu dis0rokkan.

Neelofa berharap orang ramai dapat memahami keadaan dirinya yang hanya akan berkongsi berita gembira apabila benar-benar pasti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neelofa (@neelofa)

Komen Netizan

Kredit: Kosmo!

Sumber: OhMedia, IG Neelofa, IG Tontonmy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *