K3s S4man Lan Solo Dan Kawan2 Berjumlah RM2.5 juta. Ini Kenyataan Terbaru Dari Siti Nordiana.

Penyanyi Siti Nordiana menegaskan agar tiada mana-mana pihak mengeluarkan kenyataan tid4k ber4sas berkenaan k3s s4man fitn4h melibatkan dirinya ke atas lima individu termasuk dua rakan seperjuangannya iaitu Lan Solo dan Syurga.

Pemilik nama lengkap, Siti Nordiana Alias itu berkata demikian menerusi satu kenyataan kepada Kosmo! Online sebentar tadi.

“Saya ingin merujuk kepada perbic4raan atas talian secara Zoom pada pagi ini (15 Oktober). Saya sendiri telah hadir dan bersiap sedia untuk dipanggil sebagai s4ksi pertama plaintif.

“Setelah mendengar perbincangan kesemua pihak, hakim menyarankan semua pihak untuk cuba menyelesaikan k3s ini di luar mahkamah.

“Saya juga ingin menegaskan agar tiada mana-mana pihak mengeluarkan kenyataan tidak berasas dan meny3leweng sehinggga k3s ini diputvskan oleh mahkamah agar tidak mengg4nggu prosiding perbicaraan penuh yang akan dijalankan sekiranya penyelesaian g4gal dicapai,” kata juara program realiti, Gegar Vaganza musim kedua itu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siti Nordiana Alias (@sitinordiana)


Hari ini, Kosmo! Online melaporkan, k3s s4man yang berpunca atas d4kwaan memfitn4h penyanyi itu dalam platform media sosial Instagram, berkemungkinan cuba diselesaikan secara baik.

Perkara itu berikutan peguam-peguam yang mewakili plaintif dan defendan memaklumkan akan cuba menyelesaikan k3s s4man tersebut.

Sepatutnya hari ini merupakan kali pertama perbicaraan k3s s4man itu melalui aplikasi Zoom di Mahk4mah Sesyen Sivil namun dit4ngguhkan.

Ketika prosiding, peguam Azlan Abdul Razak yang mewakili Lan Solo atau nama sebenarnya Mohd. Razlan Mohamed Yusof, isterinya Nur Sheila Hassim dan Zuraidah Badron atau Syura, memohon supaya perbicaraan dit4ngguhkan.

Terdahulu, pert3lingkahan Siti Nordiana bersama lima sekawan termasuk Lan Solo dan Syura Badron memasuki episod baharu apabila selebriti itu menfailkan s4man berjumlah RM2.5 juta.

Sumber: K! ONLINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *