“Sy tak b0doh tinggal anak..” D4kwa Dif1tnah, Isteri Tampil Buka Mulut Ded4h Perkara Sbenar Yg Terjadi.

“Saya pun tak akan seb0doh itu nak tinggalkan anak yang baru sahaja dikeluarkan dari h0spital”.

Itulah perkongsian ibu kepada kanak-kanak perempuan yang tul4r ditingg4lkan oleh satu pasangan di pos pengawal keselamatan dipercayai di salah sebuah apartmen yang terletak di Kuala Lumpur.

Berdasarkan satu ciapan yang dikongsi oleh wanita itu di laman Twitter, wanita tersebut menjelaskan, anaknya s4kit dan baru sahaja keluar hospital dan dia terp4ksa meningg4lkan anaknya di tempat berkenaan.

“Tidak mengapa saya anggap semua tidak tahu, walaupun sudah menimbulkan fitn4h. Saya pun tak akan seb0doh itu nak tinggalkan anak saya yang baru sahaja dikeluarkan dari hospital.

“Anak saya s4kit dan bayangkanlah saya terpaksa tinggalkan juga anak saya di mana kalau dia j4tuh pun tak boleh,” katanya dalam ciapan itu.


Menerusi tinjaun Kosmo! di ruangan komen mendapati orang ramai masih mempertik4ikan tindakan mereka yang sanggup meningg4lkan anaknya yang sakit itu kepada orang yang tidak dikenali.

Salah seorang pengguna @Fionaseira berkata, minta maaf sahaja secara terbuka kerana mereka telah menyatakan terpaksa meningg4lkan anak di pos pengawal keselamatan dan itu terang-terangan s4lah.

“Cuma minta maaf sahaja, m4lu dapat sekali sahaja bila minta maaf secara terbuka, terang-terang awak s4lah terp4ksa atau dip4ksa tinggal anak dekat pos pengawal.

“Saya nak tinggal anak buah saya dekat orang tak kenal pun saya t4kut, awak hanya perlu mengaku sahaja s4lah itu dan tak hin4 pun mengaku kes4lahan,” jelasnya.

Sementara itu, @pompoccoo berkata, kalau berlaku kejadian yang tidak diingini pasti wanita itu akan rasa bers4lah.

“Kalau awak bijak, tak perlu pun tinggal anak dekat sana, kalaulah anak itu terj4tuh dari kerusi masa dengan pengawal keselamatan itu, mesti lain pulak ceritanya,” ujarnya.

Sebelum ini Kosmo! melaporkan pengawal keselamatan yang bertugas di sebuah kawasan perumahan did4kwa dim4rahi dengan kata-kata kes4t oleh seorang lelaki akibat tid4k menjaga anak mereka.

Sumber: K! ONLINE, FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *