“Isteri jenis apa ini?” (Video) Suami Beng4ng Isteri Lek4 Main Telefon Smpai Tak Masak, Dapur Berseler4k.

Sebuah video yang memaparkan aksi seorang isteri yang lek4 bermain telefon bimbit sehingga tidak memasak dan membiarkan dapur dalam keadaan berseler4k menjadi tula4r di media sosial selepas dikongsikan oleh suaminya sendiri, lapor laman berita Suara.com hari ini.

Menerusi video yang dikongsikan di TikTok itu, seorang lelaki did4kwa suami wanita berkenaan memberitahu bahawa dia berasa m4rah selepas mendapati isterinya tidak menyediakan sebarang makanan buatnya ketika dia pulang dari kerja.

Video Tersebut:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by kanjeng_mamiew2 (@kanjeng_mamiew2)

Selain itu, terdapat banyak pinggan kot0r yang belum dicuci di dalam sinki. Wanita berkenaan juga dilihat sedang leka bermain telefon bimbit.

Disebabkan tidak memasak, wanita itu menyuruh suaminya memasak mi segera dengan meminta dia membasuh pinggan kot0r untuk digunakan.

“Isteri jenis apa ini? Sal4hkah kalau saya mengh4lau dia keluar dari rumah?” tulis lelaki tersebut pada keterangan video.

Video itu mendapat pelbagai komen daripada netizen dengan ada antaranya yang menyokong lelaki tersebut, bahkan ada yang mempersoalkan mengenai tanggungjawabnya.

“Banyakkan bersabar. Pen4t lel4h anda akan menjadi ibadah. Apa yang penting, jangan dilepaskan kem4rahan kepada anak,” komen seorang netizen.

“Berapa jumlah duit belanja dapur yang diberi kepada isteri? Tak mungkin kalau sering diberi duit belanja tapi isteri tidak masak apa-apa. Ini adalah berdasarkan pengalaman saya,” kata seorang pengguna lain. – Agensi

Sumber: Kosmo, IG Kanjeng

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *