“Ikut Suka Saya..” Ditvduh ‘L4par’ Perh4tian, Mawar Karim Tampil Buka Mulut B4las Kec4man Netizan.

Ahli perniagaan, Mawar Karim diser4ng net1zen selepas memuat naik foto bersama Ashraf Muslim di Mekah. Bekas isteri kepada Fizo Omar ini ditvduh ‘l4par’ perhatian kerana menyertakan kapsyen dalam bahasa Arab yang membawa maksud saya bukan orang ketiga.

Tidak hanya mendiamkan diri, Mawar menerusi hantaran di Instagram Stories membalas kec4man seorang warganet yang mempersoalkan kapsyen tersebut.

Jelas anak kelahiran Pulau Pinang ini, tiada p4ksaan kepada individu itu untuk membaca atau memahami apa yang dimaksudkannya.

Malah, dia menyifatkan komen individu tersebut paling kelakar setakat ini. Iyalah, rasanya dia berhak untuk menulis apa sahaja kapsyen di Instagramnya, betul tak?

mawar karim

Dalam pada itu, Mawar turut mengucapkan terima kasih kepada orang ramai yang sentiasa mendoakan kebaikan buat dirinya. Dia terharu didoakan perkara baik meskipun saling tidak mengenali apatah lagi berjumpa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mawar Karim (@mawar_karim)


Ahli perniagaan ini turut menitipkan pesanan agar sentiasa ‘chills’, bersyukur, menghargai dan menikmati diri sendiri serta orang di sekeliling untuk hidup gembira.

Kredit: Instagram Mawar Karim

Sumber: OhMedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *