“Pen4t dh dduk hospit4l..” Berbulan Terlantar Di Hospital, Ibu Ded4h Keadaan Terkini Izuan Fitri.

“Pen4t dah duduk hospital berbulan, ters3ksa zahir batin. Kena cvcuk, sunt1k sana sini dan akhirnya! Selamat adik pulang ke rumah.”

Demikian luahan ibu kepada pelakon remaja, Izuan Fitri iaitu Nor Abdul Rani sekali gus memaklumkan kepulangan anak lelakinya pada Isnin lalu setelah berbulan dirawat di hospital akibat jangkitan tibi.

“Adik dah balik. Semua diuruskan oleh kakak dan abang tanpa mama. Alhamdulillah Ya Allah, gembira adik kan. Mesti adik sangat riang ria dapat balik.

“Syukur, terima kasih Ya Allah. Terima kasih juga kepada semua. Doakan terus agar adik pulih sempurna seperti sedia kala,” tulisnya dalam Facebook.

Dalam hantaran berbeza, Nor berkongsi perkhabaran gembira apabila pertubuhan bukan kerajaan, Dana Rahmah memberi sumbangan berupa katil khas buat anaknya semalam.

SELEPAS berbulan dir4wat di hospital, Izuan akhirnya dibenarkan pulang ke rumah pada Isnin lalu. Foto –

“Terima Kasih Dana Rahmah kerana bersus4h pay4h menghantar katil khas buat adik. Percuma atas segala pemberian, tenaga, kesulitan serta kesusahan.

“Semoga Allah melimpahkan rahmat-Nya untuk Dana Rahmah terus berjaya membantu setiap insan yang tiada berkeupayaan dan terus mekar mewangi. Terima kasih yang tidak terhingga daripada saya,” katanya.

Terdahulu, pelakon filem Crossroads: One Two Jaga itu terpaksa dimasukkan ke Hospital Selayang setelah tidak sedarkan diri sejak 31 Julai lalu selepas diser4ng s4wan berikutan peny4kit b4tuk k3ring yang dihidapi.

Keadaan dialami pelakon itu disebabkan kum4n t1bi atau b4tuk k3ring yang did3ritai sejak dua tahun lalu sudah mereb4k sehingga menyer4ng bahagian ot4knya.

Izuan kemudiannya dipindahkan ke Hospital Kuala Lumpur (HKL) dan selamat menjalani pemb3dahan pada ot4k di Hospital Kuala Lumpur dengan mengambil masa hampir lapan jam pada 5 Ogos lepas.

Sumber: K! ONLINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *