“Halalkan mkn minum sy..” Kum4n Makin Mengg4nas, Maria Tunku Sabri Mohon Maaf Pada Semua.

“Saya Maria Tunku Sabri memohon maaf jika ada s4lah dan sil4p dengan sesiapa sahaja.

“Halalkan makan dan minum saya selama ini ya. Baiklah, saya nak berehat ya semua. Sejujurnya saya rasa dah let1h dan pen4t sangat”.

Demikian luahan pengaraca terkenal Maria Tunku Sabri menerusi entri terbaharu dalam Instagramnya yang berkongsi keadaan terkininya dirawat di Taman Ekspo Pertanian Malaysia (Maeps), Serdang, Selangor selepas disahkan pos1tif v1rus Cov1d-19 minggu lalu.

Menerusi video yang dimuat naik, Maria berkongsi mengenai bacaan paras oks1gen dan d4rahnya yang tinggi sebelum ini telah kembali normal namun kum4n yang terdapat di dalam saluran d4rah pada tahap yang amat membimb4ngkan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Tunku Sabri (@mariajjcm)


“Maafkan saya tiada berkongsi khabar berita sejak dimasukkan ke Maeps kerana ingin rehat dan pulihkan s4kit yang kita tidak nampak.

“Kerana dalaman dan luaran badan nampak svsut, apa nak buat dah s4kitkan. Bacaan oks1gen dan d4rah tinggi normal cumanya kum4n dalam d4rah semakin mengg4nas,” katanya.

Menjengah di ruangan komen, rata-rata netizen dan rakan artis menitipkan doa dan kata-kata semangat buat bekas pengacara program Jalan-Jalan Cari Makan itu agar diberikan kesembuhan seperti sedia kala.

Terdahulu, bekas pramugari syarikat penerbangan Malaysia Airlines Berhad itu terp4ksa dikejarkan ke Pusat Kuarantin dan Rawatan Cov1d-19 Bersepadu (PKRC), Maeps selepas bacaan d4rah tinggi rendah, degupan j4ntung laju dan dem4m gara-gara dij4ngkiti Cov1d-19.

Sumber: K! ONLINE, IG Maria Tunku Sabri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *