Fiza Halim Kaki Sond0l??-Bekas Adik ipar ‘buka cerita’ di twitter..

Nama penyanyi dan pelakon, Fiza Halim yang tul4r selepas membuat pendedahan tentang dilamar lelaki berstatus VIP sekitar seminggu lepas kini menjadi bualan ramai.

Afrina Farzana yang dipercayai adik kepada bekas suami Fiza, Aizat Al Jefri mend4kwa yang Fiza seorang ‘kaki sond0l’ serta pemusn4h rumah tangga orang. Hal ini dijelaskannya dalam satu perkongsian yang dimuat naik di akaun twitternya.

Menurutnya, abangnya yang berstatus suami orang pada ketika itu tiba-tiba mahu berpis4h dengan isterinya yang mana mereka turut mempunyai anak yang berusia 2 tahun.

Bagaimanapun, ketika isu perkahwinan rahsia antara Fiza dan suaminya mula tul4r, dia mend4kwa bahawa suaminya itu berstatus duda ketika mereka berkahwin.

“Dia tahu kenyataan sebenar. Cuba fikir l0gik, kalau betul dia tidak tahu (status suaminya), ambil masa kenal betul-betul. Mentang-mentang juruterbang, main ‘s4uk’ saja ke?”- Afrina

Dalam pada masa yang sama, dia turut berkongsi pelbagai masalah yang timbul sepanjang Fiza berstatus isteri kepada abangnya itu.

Sehinggalah pada 22 Julai lalu, Fiza akhirnya mengesahkan statusnya sebagai janda setelah si suami meluahkan talak menerusi aplikasi WhatsApp pada Disember 2016.

Namun begitu, Fiza belum mengeluarkan sebarang kenyataan walaupun akaun instagramnya mula dibanjiri komen-komen netizen tentang perkara ini.

Sumber: Kosmo, Oi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *