“Cik B dh setuju kami khwin tp ada satu syarat..” Iqbal Dedah Syarat Yg Diletakkan Cik B?

Hasrat Ahmad Iqbal Zulkefli untuk memperisterikan bekas majikannya, usahawan sensasi, Datuk Seri Vida (DSV) tidak kesampaian apabila dia mendapat tent4ngan hebat daripada anak-anak bakal isteri.

Usahawan muda itu dalam satu kenyataan berkata, dia tidak akan mem4ksa DSV itu untuk berkahwin. Keputusan yang diambil ini bagi menjaga m4ruah dirinya yang seolah-olah dilihat sudah lama mengimpikan untuk mengahwini DSV.

Terbaru, Iqbal menerusi hantaran di Instagram mendedahkan cerita sebenar yang berlaku sekali gus men4fikan d4kwaan rancangan berkahwin ini adalah sekadar g1mik.

Dalam hantaran itu, dia turut menyertakan screenshot Whatsapp daripada anak lelaki DSV iaitu Kacak. Kacak meminta maaf kerana mengeluarkan kenyataan yang meny4kiti hatinya.

iqbal dsv

D4kwanya lagi, sebelum ini dia pernah ditawar rumah banglo dan kereta mewah supaya kembali bekerja untuk DSV. Dia berkata terpaksa menol4k tawaran kerana sudah mempunyai perniagaan sendiri.

iqbal kahwin dsv

Iqbal turut menafikan d4kwaan dia mahu meng1kis harta usahawan kosm3tik terkenal itu. Dakwanya, sehingga kini tiada barangan berharga diterimanya daripada DSV.

Malah, Iqbal turut men4fikan tudvhan nafkah RM1juta hanya sekadar m4rketing untuk melariskan nama.

Cik B Dah Setuju?

iqbal

Dakwanya, selama ini DSV tidak pernah menjelaskan kepada anak-anak mengapa mereka ingin berkahwin.  Sebaliknya, DSV membiarkan anak-anak member0ntak sehingga timbul tanggapan dia mahukan harta.

Kata usahawan muda ini lagi, sekarang Cik B meletakkan syarat supaya dia membelikan kereta Mercedes bernilai RM1 juta jika benar ingin berkahwin.  Dia walau bagaimanapun sudah terlalu k3cewa dan mend4kwa banyak perkara telah diputar b3lit sehingga menj4tuhkan m4ruahnya.

Kredit: Instagram Ahmad Iqbal

Sumber: OhMedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *