“Beza bila dijaga oleh ibu bapanya..” (Video) Bandingkan Rupa Paras Isteri Sblum Berkahwin, Lelaki Ini Dikec4m Netizan.

Seorang lelaki dikec4m netizen kerana membuat perbandingan keadaan  fizikal isterinya semasa sebelum dan selepas mereka berkahwin, malah menganggap  wanita itu kini  tid4k cantik, lapor laman berita Suara.com kelmarin.

Lelaki  bernama Irvhan Chandra itu menerusi satu hantaran di akaun TikTok, memaparkan gambar isterinya ketika mereka sedang bercinta dengan keadaan bentuk badannya yang langsing dan berkulit gebu.

Penampilannya juga kelihatan menarik serta sedang tertawa manis.

Bagaimanapun, selepas mereka berkahwin, lelaki itu berkata, isterinya semakin gemp4l terutamanya ketika h4mil.

Video Tersebut:

“Semakin berusia, kelihatan tidak cantik,” tulis lelaki tersebut pada keterangan video itu.

Hantaran tersebut mendapat krit1kan hebat daripada netizen dengan ramai yang m4rah  membaca kenyataan lelaki itu yang menggunakan perkataan tidak cantik (j3lek) terhadap isterinya.

“Sebelum berkahwin, isteri kamu cantik kerana dia dijaga oleh ibu bapanya. Selepas berkahwin, terpulang kepada bagaimana seorang suami melayan isterinya,” tulis seorang netizen.

“Kalau begitu, jangan dibiarkan dia meng4ndung. Biar sahaja dia tetap cantik, jangan punyai anak supaya dia kekal langsing. Jika sudah mempunyai anak, nanti tidak sempat bersolek. Jadi, jangan punyai anak,” sindir seorang pengguna. – Agensi

Komen Netizan

Sumber: Kosmo, Tiktok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *