Baru Je Sharnaaz Ahmad Buat Permohonan M4af, Sekali Ini Respon Caprice…

K0nflik antara Sharnaaz Ahmad dengan penyanyi rap sensasi Caprice kini beralih ke fasa baharu apabila aktor tersebut memohon maaf secara terbuka atas semua gurauan k4sarnya dalam Instagram hari ini.

Permohonan maaf tersebut diucapkan Sharnaaz atau nama sebenarnya Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad, 36, dalam satu hantaran InstaStorynya sebentar tadi.

“Sejak pagi tadi, semua tahu yang saya mempunyai isu dengan Caprice dan Insya-Allah perkara ini akan kami selesaikan dengan cara elok di belakang.

“Secara peribadi, gur4uan saya mengenainya sejak dia berada di Jordan sehinggalah sekarang mungkin agak keterl4luan dan sebagai seorang yang lebih matang, saya minta maaf,” kata pelakon drama Pelindung Seorang Puteri itu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caprice (@capriceofficial)


Tegasnya, dia akan menyelesaikan perset3ruannya dengan pemilik nama penuh Ariz Ramli itu tidak lama lagi.

“Selebihnya saya serahkan kepadanya dan biar urusan ini saya selesaikan dengan Caprice,” katanya lagi.

Sementara itu, Caprice turut mengulang siar permohonan maaf Sharnaaz dan turut melakukan perkara yang sama.

“Selamat datang ke Damansara Sharnaaz. Pihak kami terima permohonan maaf tersebut.

“Saya pun kalau lebih-lebih tadi mungkin kerana l4par dan belum makan tengah hari. Insya-Allah selepas kuar4ntin, kita minum sama-sama,” tulisnya.

Hari ini, Kosmo! Online melaporkan Caprice menerusi Instagram meng4juk Sharnaaz dengan gelaran sotong, satu karakter yang pernah dijayakannya menerusi sebuah drama rantaian suatu ketika dahulu, Suamiku Encik Sotong.

Terdahulu, ketika berada selama lebih dua bulan di negara Arab, Sharnaaz beberapa kali mem3rli Caprice dan memperkecilkan dakwahnya yang tidak kesampaian kerana g4gal memasuki Palestin.

Sharnaaz, Shukri dan Zizan Razak pernah bersiaran langsung (live) dalam Instagram dan antara perlian yang diutarakan sesi live adalah tidak sabar menunggu Caprice pulang ke Malaysia dan menghadiahkan mereka cenderamata patung Fir4un.

Sumber: K! ONLINE, IG Caprice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *