“Macam inilah sepatutnya..” Reaksi Ayah Bila Dpt Blik Rmh Bini Muda Cvri Tumpuan Rmai.

Seorang wanita berkongsi detik-detik gembira ayahnya ketika dihantar pul4ng ke rumah isteri muda sejurus lar4ngan rentas negeri telah dit4rik semula.

Menerusi perkongsian video oleh @ina.azalea di laman aplikasi TikTok, ibu kepada wanita tersebut turut membek4lkan makanan dan duit belanja ke rumah ister1 muda dan bapanya juga dilihat tidak berhenti tersenyum disak4t oleh anak perempuannya.

Berdasarkan video berdurasi 2 minit 37 saat itu, ayahnya kelihatan tersenyum gemb1ra sejurus tiba di hadapan rumah isteri muda seperti tidak sab4r untuk berjumpa bersama isteri keduanya itu selepas sudah lama tidak berjumpa.

Perkongsian video itu telah menarik perhatian orang ramai.

“Macam inilah sepatutnya berpol1gami, orang kita sekarang dah k4ntoi baru nak kata pol1gami, tapi tanggungj4wab dah kelaut,” kata @Sya.sya.

“Mungkin balik rumah isteri muda, lepas ini dia lebih rasa gembira dan rasa sihat, semoga ayah awak semakin bertambah sihat selepas ini,” jelas @Andak282.

“Bila anak-anak yang dah besar pun bagi kerjasama memang lagi mudah, bagus tak ada asyik tengok orang dan ‘l4bel’ macam-macam isu polig4mi ini,” ujar @abdullahnor311.

Sehingga kini, perkongsian video tersebut meraih lebih 706,500 tontonan dan 27,500 tanda suka di akaun TikTok miliknya.

Sumber : Kosmo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *