“Klau aku jd mak, dh ruqyah ank aku…” Adik Ini Suka Peluk P4tung Kesayangan Berupa ‘Poc0ng’..

Seb4gai P3nemaN TiduR

INDONESIA-Seorang kanak-kanak perempuan ‘did4mpingi P0coNg’ sehinggakan tidurnya ditemani p0cong. Namun ape yang R4re pade adik ni? Dia sedikit tidak kelihatan gerun atau takut dengan p0cong malah lebih gemar ber’main’ dengannya.

Walaupun makhluk ser4m sinonim dalam kalangan warga Asia, tetapi lain pula yang jadi apabila adik ini lebih ‘menyukainya’ berbanding t4kut akannya.

Manakan tidaknya, kanak-kanak ini dipercayai mempunyai taste yang sangat berbeza yang mana kanak-kanak lain asyik dengan teddy bear, malah dia bermain dengan sebuah p4tung yang berupa p0coNG.

Tular di satu akaun twitter yang menunjukkan budak perempuan yang mengukirkan senyuman sambil memeluk mini poc0ng itu. Siap dibawa tidur bersama. S3R4M!

Minat yang dimilikinya itu mendapat pelbagai reaksi netizen. ‘Uish tengok rupa patung pon dah ser4m! Macam manalah kalau dia tiba-tiba bergerak,? Tak dapat bayang! Rata-rata netizen meninggalkan komen di ruangan komen posting ini. Antaranya:

“Tolonglah, tak t4kut ke tengah malam muncul yang betul? Atau budak ni tengah berlatih kalau-kalau terserempak dengan p0cong betul?”

“Kalau aku jadi mak, dah ruqyah anak aku ni”

“Hahaha aku juga begini dahulu kerana sering baca majalah M1st3ri dan HidaY4h, semua buku tulisanku ada gambar p0cong….”

Kebanyakan netizen berasa hairan dengan h0b! adik ini kerana menyukai sesuatu benda yang dianggap men4kutkan dan ng3ri oleh individu-individu yang lain termasuklah golongan dewasa.

[Olahan Semula: Info Malaya]

Sumber: BorakDaily, HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *