5 Tahun T4nggung Kes4kitan, Eina Azman Dedah Peny4kit Yang Dialami Selama Ini.

Menerusi satu perkongsian di Instagram, pelakon Datin Paduka Eina Azman memaklumkan dia selamat menjalani pembed4han di l3her di Hospital Gleneagles.

Menurut Eina, keadaan kesihatannya kur4ng sihat sihat sejak kebelakangan ini dan sudah empat kali melakukan bi0psi. Namun, Eina tidak menyatakan lebih lanjut mengenai peny4kit dialami.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@eina_azman)


“Alhamdullilah selepas enam jam, saya sudah bangun. Ramai yang WhatsApp dan mesej tanya saya kenapa tiada perkongsian apa-apa di Instagram. Pula, masih terlalu ramai yang nak tahu saya s4kit apa.

“Akhir-akhir ini tahap kesihatan saya kur4ng sihat. Saya sudah pernah buat bi0psi sebanyak empat kali di leher dari tahun 2016 sehingga hari ini dan s4kit saya masih tidak hil4ng.

“Hari ini saya berjaya jalani pembed4han selepas dua tahun sebab tempat bi0psi yang saya pernah buat beberapa kali sebelum ini masih bengk4k dan s4kit,” tulisnya.

Dalam entri tersebut, Eina turut memuat naik gambarnya dan dapat dilihat Eina diletakkan kain pada bahagian yang dibed4h. Eina turut memohon doa agar s4kitnya itu akan hil4ng selepas pembed4han tersebut.

Sumber: Rotikaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *