“Yg jd mngsa ank..” Tul4r Vdeo Wanita Sdh 3 Thun Tak Jmpa Ank, Nk Peluk Sekejap Pun Tak Blh.

Tiada pasangan di dunia ini yang inginkan hubungan rumah tangga berakhir di tengah jalan. Lebih-lebih lagi apabila pencer4ian membuatkan anak-anak terpaksa berpis4h dengan ibu bapa.

Seperti perkongsian viral di Facebook ini, seorang wanita mend4kwa sudah tiga tahun tidak berpeluang berjumpa anak sendiri. Malah, dia juga mengatakan dil4rang berhubung melalui panggilan telefon atau Whatsapp.

berebut anak

Setelah hampir 3 tahun tak dapat jumpa anak-anak. Jangankan jumpa nak call atau Whatsapp pun tak boleh. Hari ini dapat mahkamah minta keterangan anak-anak, dapat la tengok anak-anak, nak pegang peluk sekejap pun tak boleh.

Allahhu. megahnya kau, berl4gaknya kau dengan kuasa du1t kau, hari ni kau beli und4ng-und4ng. Hari ni kau masih menang, kau masih berjaya dengan men1ndas orang. InsyaAllah. Allah maha adil, Allah tahu segala yang berlaku.

Menerusi video berdurasi 58 saat itu, wanita ini dilihat mendekati si anak untuk memeluknya. Namun, bekas suaminya dilihat menarik tangan anak untuk beredar. Berlaku sedikit perg3lutan apabila wanita ini enggan melepaskan anak.

berebut anak

Kau boleh t1pu mahkamah, kau boleh menang di mahkamah dunia ni. One day Allah akan rent4p segalanya. Ingat setiap kej4hatan pasti ada bal4san. Manusia yang paling z4lim adalah manusia yang pis4hkan ibu dengan anaknya.

Jangan terlalu selesa meng4niaya orang. Satu je nak cakap walau apa pun yang aku terp4ksa hadapi, aku sanggup hadap. Namun aku tak pernah menyes4l bercer4i dengan kau.

Setakat ini, perkongsian telah mendapat lebih 4,000 shares dan 2,000 komen. Rata-rata meluahkan rasa simp4ti dengan nasib yang menimp4nya. Mereka kes4l apabila anak-anak terp4ksa menjadi m4ngsa akibat pencer4ian ibu bapa.

Perkongsian penuh:

Kredit: Rias Jelita

Sumber: OhMedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *